Miniature American Shepherd

Miniature American Shepherd er en intelligent, godmodig og trofast hunderace. De har en flot pels, der kræver regelmæssig pleje for at se pæn ud. De kan være enten sorte eller brune i farven, og de har ofte hvide markeringer på deres ansigter og kroppe. De er meget energiske hunde, der elsker at løbe rundt og lege. De har brug for daglig motion for at holde sig sunde og glade. Miniature American Shepherd er gode familiehunde, der vil elske alle medlemmer af din familie, lige meget hvem det er. [BETA - Hvis du har input til beskrivelsen, så kontakt os]

Generelt om en Miniature American Shepherd

Størrelse
En Miniature American Shepherd er en medium hund. Det vil sige, at den som voksen (typisk) vejer mellem 12-25 kg. Se alle medium hunde

Vægt
En Miniature American Shepherd vil typisk veje: 7-20 kg.

Højde
En Miniature American Shepherd vil typisk have en højde på: Tæver: 33-44 cm Hanner: 35-46 cm.

Specialklub
Miniature American Shepherd tilhører specialklubben Klubben for Hyrde-, Kvæg- Og Gårdhunde uden specialklub.

Tilpasningsevne

Hvordan en Miniature American Shepherd tilpasser sig nye miljøer og omstændigheder.

Det hurtige overblik

Miniature American Shepherds er meget tilpasningsvenlige hunde. De kan klare sig i både kulde og varme, men de foretrækker at være i temperate områder. De trives også godt alene, men de har brug for lidt plads, så en lejlighed er fint for dem. De er gode til førstegangsejere, da de ikke er for store eller for krævende.

Venlighed

Nogle hunde vil være venner med alle og enhver, mens andre er mere reserverede og foretrækker deres ejers selskab. Din Miniature American Shepherds profil kan du læse her:

Det hurtige overblik

Vagthundsinstinkt
- Se alle hunde med vagthundsinstinkt
Kattevenlig
- Se alle kattevenlige hunde

En miniature American Shepherd er en lille, energisk og venlig hunderace. De er meget kærlige over for deres familier og elsker at være i nærheden af dem. De er gode til at lytte og følge ordrer, men de kan også være lidt forsigtige med fremmede. De har brug for daglig motion for at holde sig sunde og glade.

Er en Miniature American Shepherd den rigtige hund for dig?
Prøv vores racetest, og bliv guidet til det rigtige svar.

Pelspleje

Pelsens type og længde betyder meget for, hvor mange kræfter du som ejer skal lægge i pelsplejen. Her følger en oversigt for din Miniature American Shepherd

Det hurtige overblik

Helbred

Alle hunderacer kan have sundhedsproblemer af (næsten) enhver art, og din Miniature American Shepherd er ikke undtaget. Der er dog forskelle racerne iblandt, som man bør være opmærksom på som ejer.

Det hurtige overblik

Allergivenlig
- Se alle allergivenlige hunde
Unknown

Den mini amerikanske shepherd er en sund og robust hunderace, der sjældent lider af sygdomme eller andre helbredsproblemer. De fleste mini amerikanske shepherds er meget aktive og energiske hunde, der elsker at løbe og lege. Deres sundhed og helbred er typisk godt, men der er nogle få punkter, man skal være opmærksom på. Miniature American Shepherds kan være udstyret med et stort hjerte og et stort blodomløb, hvilket betyder, at de kan have problemer med blodtrykket. For at undgå dette problem skal du sørge for at give din hund regelmæssige kontroller hos dyrlægen. Miniature American Shepherds har også en tendens til at få overvægt, især hvis de ikke får nok motion. Dette kan føre til flere sundhedsproblemer som forhøjet blodtryk, diabetes og ledproblemer. For at undgå dette skal du sørge for at give din mini amerikanske shepherd den rigtige mængde motion og spise den rigtige kost.

Tip
 • Find det rigtige hundefoder til din Miniature American Shepherd i vores store database af hundefoder
 • Bliv guidet til det rigtige foder med vores foderguide

Foder

Hundefoder er en jungle, men her er tre bud på hundefoder, der passer til en Miniature American Shepherd (Hvis du vil have en mere målrettet bud til din hund, så opret en gratis hundeprofil her, og bliv guidet hen til det perfekte foder).

Her har vi fundet en række gode produkter med gode ingredienser, der passer til din hunds størrelse og kan fås i Danmark. Vi har valgt (1) med særligt gode ingredienser, (2) en der er fokuseret på at holde omkostningerne i ro, og (3) en, der er en god mellemvej mellem de to (bedste "værdi")

De bedste ingredienser

Rocketo Dehydrated-Raw Organic Dog Food 80% Organic Chicken

Rocketo Dehydrated-Raw Organic Dog Food 80% Organic Chicken

Prisleje: £2.49/dag

 • 🌱 Naturlige ingredienser
 • 🥩 Højt kødindhold
 • 🪄 Allergenfri
 • 🥗 Ernæringsmæssigt komplet
Køb her 95 %

Den laveste pris

Ziwipeak Tins Venison

Ziwipeak Tins Venison

Prisleje: £8.54/dag

 • 🌱 Naturlige ingredienser
 • 🥩 Højt kødindhold
 • 🪄 Allergenfri
 • 🥗 Ernæringsmæssigt komplet
Køb her 87 %

Den bedste mellemvej

Ziwipeak Tins Venison

Ziwipeak Tins Venison

Prisleje: £8.54/dag

 • 🌱 Naturlige ingredienser
 • 🥩 Højt kødindhold
 • 🪄 Allergenfri
 • 🥗 Ernæringsmæssigt komplet
Køb her 87 %

Trænbarhed

Med "trænbarhed" menes der, hvor nemt eller svært det er at træne din Miniature American Shepherd til nye adfærdsmønstre, samt hvor føjelig og intelligent den er.

Det hurtige overblik

Miniature American Shepherds er meget intelligente hunderacer, der er nemme at træne til at lære nye tricks og tilegne sig ny adfærd. De har en stor arbejdshukommelse, og de fleste af dem kan hurtigt lære nye kommandoer. De har også en god forståelse af menneskelige følelser og behov, hvilket gør dem til gode familiehunde. Deres trænbarhed gør dem desuden velegnede til forskellige former for sportsgrene såsom agility eller obedience.

Fysiske behov

Mens nogle hunde har det samme energiniveau som en Duracell-kanin, foretrækker andre en stille tilværelse på sofaen.

Det hurtige overblik

- Energi- og aktivitetsbehov: Miniature American Shepherds er energiske og aktive hunde, der har behov for at få motion og udfoldelse. De kan være meget ivrige efter at løbe og lege, så det er vigtigt, at de får mulighed for at brænde deres energi af på en passende måde. De kan have behov for mindst to daglige gåture, samt lejlighedsvis leg og motion i form af f.eks. agility eller lignende. - Behov for motion: Miniature American Shepherds har et højt behov for motion, og det anbefales derfor, at de får mulighed for at løbe og lege i det fri mindst to gange dagligt. De kan desuden have gavn af agility eller anden form for aktivitet, som stimulerer både krop og sind.

Fordele vs. ulemper

Mange faktorer er subjektive for den individuelle ejer, så dobbelttjek listen, og kontroller, at fordelene og ulemperne stemmer overens med dine præferencer.

Fordele (👍) vs. ulemper (👎)