Segugio Italiano

Segugio Italiano er en italiensk hunderace, der er kendt for sin lange snude og dens jagtinstinkter. Racen stammer fra Italien, og den blev oprindeligt avlet til at være en jagthund. I dag er Segugio Italiano dog ikke kun en populær jagthund, men også en god familiehund. Denne race har et roligt og afbalanceret temperament og er generelt meget venlig overfor andre hunde og mennesker. Selvom Segugio Italiano ikke har behov for så meget motion som mange andre racer, skal den stadig have daglig motion for at trives. [BETA - Hvis du har input til beskrivelsen, så kontakt os]

Generelt om en Segugio Italiano

Størrelse
En Segugio Italiano er en medium hund. Det vil sige, at den som voksen (typisk) vejer mellem 12-25 kg. Se alle medium hunde

Vægt
En Segugio Italiano vil typisk veje: 18-28 kg.

Højde
En Segugio Italiano vil typisk have en højde på: 19 - 23 inches.

Tilpasningsevne

Hvordan en Segugio Italiano tilpasser sig nye miljøer og omstændigheder.

Det hurtige overblik

Segugio Italianos er en meget alsidig hunderace, der kan klare sig godt i både kulde og varme. De er også gode til at være alene, da de ikke har brug for meget stimulerende aktivitet for at holde sig underholdt. Segugio Italianos er dog ikke egnede til førstegangsejere, da de ofte kan være meget uafhængige og reagere langsomt på træning. De kan også være meget stædige.

Venlighed

Nogle hunde vil være venner med alle og enhver, mens andre er mere reserverede og foretrækker deres ejers selskab. Din Segugio Italianos profil kan du læse her:

Det hurtige overblik

Vagthundsinstinkt
- Se alle hunde med vagthundsinstinkt

Segugio Italianos er generelt venlige og imødekommende hunde. De er dog ikke særligt sociale med andre hunderacer, og kan være lidt reserverte over for fremmede. De er meget lojale over for deres ejer, og vil ofte følge dem rundt i huset. De elsker at gå tur, og kan være meget energiske hunde. De er dog ikke særlig aggressive og vil kun angribe, hvis de føler sig forfulgt.

Er en Segugio Italiano den rigtige hund for dig?
Prøv vores racetest, og bliv guidet til det rigtige svar.

Pelspleje

Pelsens type og længde betyder meget for, hvor mange kræfter du som ejer skal lægge i pelsplejen. Her følger en oversigt for din Segugio Italiano

Det hurtige overblik

Helbred

Alle hunderacer kan have sundhedsproblemer af (næsten) enhver art, og din Segugio Italiano er ikke undtaget. Der er dog forskelle racerne iblandt, som man bør være opmærksom på som ejer.

Det hurtige overblik

En Segugio Italiano er en hunderace, der generelt har et godt helbred. De fleste Segugio Italianos har en sund og robust krop, selvom nogle af dem kan være lidt mere modtagelige for overvægt. De fleste af racen lider ikke af fødevareallergier eller luftvejsallergier, men nogle af dem kan have en mild allergi over for noget bestemt foder eller pollen.

Tip
 • Find det rigtige hundefoder til din Segugio Italiano i vores store database af hundefoder
 • Bliv guidet til det rigtige foder med vores foderguide

Foder

Hundefoder er en jungle, men her er tre bud på hundefoder, der passer til en Segugio Italiano (Hvis du vil have en mere målrettet bud til din hund, så opret en gratis hundeprofil her, og bliv guidet hen til det perfekte foder).

Her har vi fundet en række gode produkter med gode ingredienser, der passer til din hunds størrelse og kan fås i Danmark. Vi har valgt (1) med særligt gode ingredienser, (2) en der er fokuseret på at holde omkostningerne i ro, og (3) en, der er en god mellemvej mellem de to (bedste "værdi")

De bedste ingredienser

Rocketo Dehydrated-Raw Organic Dog Food 80% Organic Chicken

Rocketo Dehydrated-Raw Organic Dog Food 80% Organic Chicken

Prisleje: £2.49/dag

 • 🌱 Naturlige ingredienser
 • 🥩 Højt kødindhold
 • 🪄 Allergenfri
 • 🥗 Ernæringsmæssigt komplet
Køb her 95 %

Den laveste pris

Ziwipeak Tins Venison

Ziwipeak Tins Venison

Prisleje: £8.54/dag

 • 🌱 Naturlige ingredienser
 • 🥩 Højt kødindhold
 • 🪄 Allergenfri
 • 🥗 Ernæringsmæssigt komplet
Køb her 87 %

Den bedste mellemvej

Ziwipeak Tins Venison

Ziwipeak Tins Venison

Prisleje: £8.54/dag

 • 🌱 Naturlige ingredienser
 • 🥩 Højt kødindhold
 • 🪄 Allergenfri
 • 🥗 Ernæringsmæssigt komplet
Køb her 87 %

Trænbarhed

Med "trænbarhed" menes der, hvor nemt eller svært det er at træne din Segugio Italiano til nye adfærdsmønstre, samt hvor føjelig og intelligent den er.

Det hurtige overblik

Segugio Italianos er en af de mere intelligente hunderacer, og den er relativt nem at træne. Den kan tilegne sig nye tricks og adfærd med relativ lethed, da den har en god forståelse af menneskelig kommunikation. Derudover er den også meget opmærksom og vil ofte lytte efter sine ejere for at forstå, hvad der forventes af den.

Fysiske behov

Mens nogle hunde har det samme energiniveau som en Duracell-kanin, foretrækker andre en stille tilværelse på sofaen.

Det hurtige overblik

En Segugio Italiano er en lille hund med et energisk og aktivt temperament. Den har brug for daglig motion for at være glad og sund og har behov for mindst en tur på 30 minutter om dagen. Den elsker at løbe og springe, så en stor have eller park er det ideelle for denne hunderace.

Fordele vs. ulemper

Mange faktorer er subjektive for den individuelle ejer, så dobbelttjek listen, og kontroller, at fordelene og ulemperne stemmer overens med dine præferencer.

Fordele (👍) vs. ulemper (👎)

Ressourcer